Fördelen med att vara kvinna!

20140710-121224-43944792.jpg
Det finns många fördelar med att vara kvinna, en av dem är att det är helt ok för oss att be om hjälp, och att det då alltid finns någon ridderlig gentleman som skyndar ut för att rädda oss.
När jag i morse tog cykeln in till den närbelägna byn för att få mig en kopp morgonkaffe, så fann jag att byns café skulle öppna, om det ALLS öppnade, kl 12.00.
För en inbiten kaffedrickartant kändes tolv som en väl sen timma för morgonkaffe.
Men skam den som ger sig!
Utanför den lokala loppisen såg jag några bybor som satt och sippade kaffe i skuggan under en parasoll. Jag stegade därför in och frågade om det gick för sig att köpa en kopp. Den trevlige herren i butiken kände nog av min nöd så helt gentilt sa han:
-Det är bara att ta för sig!
Halleluja! Morgonen räddad!
Det visade sig bli en mycket givande stund som förutom kaffe ledde till att jag fick mina sandaler lagade och att jag fick ett mycket givande samtal om hur man blir bemött som SD politiker i kommun och landsting, samt bristen på och behovet av föreningskunskap inom Sverigedemokraterna.
Ja, jisses vad man lär sig i jakten på en kopp morgonkaffe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *