I jämställdhetens tecken!

20140709-135938-50378004.jpg Årets Almedalsvecka var enligt medierna rosa!
Det var feminism hit och jämställdhet dit, i en evig tävlan mellan partierna om vilka som är tantvänligast!
Eftersom jag är en modern tant, så hänger jag på samhällstrenden.
I jämställdhetens namn har jag tagit på mig uppdraget att jämna ut det om sommaren förekommande ”fula gubbe” överskottet.
Med kaffetermos och medhavd smörgås har jag därför placerat mig strategiskt, i den svalkande skuggan vid en tätbefolkad badstrand. Här utför jag mitt utjämnande uppdrag som ”ful tant”. Med plikttrogen noggrannhet och ett liderligt leende på läpparna, ägnas dagen åt att beskåda de solbrända, breda bringor som lockats fram av sommarvärmen.
Säga vad man vill om oss tanter, men vi tar vårt samhälleliga ansvar!

3 thoughts on “I jämställdhetens tecken!”

  1. Tack för det Stefan! Du vet det är så vi är vi tanter, härliga och häftiga. Vänta vara till alla insett detta faktum, då kommer vi att se en annan världsordning 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *