LN-dieten

IMG_1294.JPG
Även om vi tanter är tämligen trendokänsliga av naturen så kan vi ändå förstå vikten av att hålla lite koll på omvärlden.
Vill man t ex hejda en skenande hjord som är på väg mot stupet så måste man förstå vad de springer mot.
Nå väl, efter lite trendspaning har jag förstått att i dagens Sverige är det viktigt med dieter och att i bild visa upp sina dagliga måltider och hälsosamma livsföring.
Därför kommer här mitt bidrag i denna brännande fråga.
Ovan ser ni en bild av en rätt typisk frukost i den så kallade LN- dieten, bestående av tunnbröd, mese och en kopp kaffe. Här tipsar jag om en campingvariant bara för att visa att en diet inte behöver begränsa ditt liv, du kan ta den med även på dina resor.
I din hemmiljö är naturligtvis tunnbrödet hembakat i vedeldad ugn, mesen är tillverkad hos din lokala getfarmare och kaffet är kokat i kaffepannan på vedspisen.

Nog med trendigheter för idag.

I övrigt kan jag meddela att nu verkar Vår herre och jag ha samma väderapp. Regn vid nio sa appen och det stämde, och eftersom jag är en både klok och rådig tant såg jag till att få ner tältet medan det var torrt.

IMG_1282.JPG

Något som visade sig vara en evig välsignelse för nu har vädergudarna minsann gaddat ihop sig med dunder och brak här i Visby.

IMG_1286.JPG

Men Gud skapade ingen brådska, jag tar mig en påtår, lutar mig tillbaka och inväntar bättre tider.

Aloha, Namaste allt gott!

/ Tantpåluffen

4 thoughts on “LN-dieten”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *